Programi për muajin Maj 2015

04

E hënë

20:00

Shfaqja “Policët”

nga S. Mrozhek, regjia Imer Veliu – Skena e Vogël

05

E marte

20:00

Premiera e shfaqjes “LUFTË NË KOHËN E DASHURISË”

nga Jeton Neziraj, regjia: Blerta Neziraj. Shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia

06

E mërkurë

20:00

Shfaqja “LUFTË NË KOHËN E DASHURISË”

nga Jeton Neziraj, regjia: Blerta Neziraj. Shfaqje mysafire e Qendrës Multimedia

07

E enjte

20:00

Baleti “NGJYRAT E VALLËZIMIT”

Koreografia: Mehmet Ballkan

09

E shtunë

20:00

Shfaqja “Dashnori i nënës sime”

nga Adem Mikullovci, regjia Iliriana Arifi

11

E hënë

20:00

Shfaqja “Shopping and fucking”

nga Mark Revenhill, regjia Fatos Berisha

12

E marte

20:00

Shfaqja “ARTURO UI”

nga Bertolt Breht, regjia: Armand Bora. Shfaqje mysafire e Teatrit Metropol, Tiranë

13

E mërkurë

20:00

Shfaqja “Dashnori i nënës sime”

nga Adem Mikullovci, regjia Iliriana Arifi

14

E enjte

20:00

Baleti “LA SULFITA”

Koreografia: Ilir Kerni

15

E premte

20:00

Premiera kosovare e shfaqjes "ROMEO E XHULIETA"

nga Uiliam Shekspir, regjia Predrag Miki Manojlovic. Shfaqje mysafire e Radionica Integracija dhe Qendra Multimedia

16

E shtunë

17:00

21:00

Shfaqja "ROMEO E XHULIETA"

nga Uiliam Shekspir, regjia Predrag Miki Manojlovic. Shfaqje mysafire e Radionica Integracija dhe Qendra Multimedia

17

E dielë

20:00

Shfaqja "ROMEO E XHULIETA"

nga Uiliam Shekspir, regjia Predrag Miki Manojlovic. Shfaqje mysafire e Radionica Integracija dhe Qendra Multimedia

18

E hënë

20:00

Shfaqja “Shopping and fucking”

nga Mark Revenhill, regjia Fatos Berisha

19

E marte

20:00

“GJASHTË PERSONAZHE KËRKOJNË AUTORIN”

nga Luigi Pirandello, regjia Orhan Kerkezi

20

E mërkurë

20:00

Baleti “Your stories, my stories”

koreograf Darrel Toulon, muzika J.S. Bach

21

E enjte

17:00

Koncert: Fëmijët e Kroacisë për fëmijët e Evropës

Program mysafir

22

E premte

20:00

Baleti “OTHELLO”

Koreografia: Pullumb Agalliu

23

E shtunë

20:00

Shfaqja “COPË-COPË”

nga Blerta Zeqiri, regjia: Zana Hoxha Krasniqi. Shfaqje mysafire e Artpolis.

Shfaqja “POLICËT”

nga S. Mrozhek, regjia Imer Veliu – Skena e Vogël

25

E hënë

20:00

Shfaqja “Shopping and fucking”

nga Mark Revenhill, regjia Fatos Berisha

26

E marte

20:00

Baleti “Your stories, my stories”

koreograf Darrel Toulon, muzika J.S. Bach

27

E mërkurë

20:00

Shfaqja “Dashnori i nënës sime”

nga Adem Mikullovci, regjia Iliriana Arifi

28

E enjte

20:00

Shfaqja “ÇEHOVI I THOTË LAMTUMIRË TOLSTOIT”

nga Miro Gavran, regjia

29

E premte

20:00

Shfaqja “Trojanet”

nga Euripidi, adaptimi dhe regjia Elmaze Nura, projekt nga ITI – Kosovë & AKT

30

E shtunë/p>

20:00

Shfaqja “Dinjiteti”

nga Ruzhdi Pulaha, regjia Agim Selimi. Shfaqje mysafire nga Teatri i Qytetit të Pejës

MAJ 2015

Për rezervimin e biletave thirrni në Tel: 044 430 693, info@teatrikombetar.eu ose Drejtëpërdrejtë në Teatrin Kombëtar të Kosovës